بدلیل حرارت بسیار بالایی که تنور هاردآنادایز ناخ تحمل می کند، مثل انواع دیگر تنورها، ایجاد شدن لکه و ثابت ماندن آن در اثر سرریز غذا یا پاشیدن روغن روی آن کاملا طبیعی است. تنورهای هاردآنادایز به دلیل تحمل حرارت بسیار بالا و سلامت بودن این ظروف، فاقد روکش هستند و به همین دلیل لکه های چربی از روی تنور کاملا از بین نمی رود. باید توجه داشته باشیم که این تنور ظرف غذا نیست و با غذای ما اصلا تماسی ندارد. در نتیجه با در نظر گرفتن تمام فواید و مزایایی که استفاده از تنور غذاپز ناخ دارد، لکه ها خیلی چشمگیر نیستند. شستشوی لکه ها در حدی که جرم چربی از سطح تنور پاک شود و با داغ شدن تنور بوی بدی از ان متساعد نشود، کافی است.
هارد آنادایز تکنولوژی پیشرفته ای که از طریق اکسیداسیون سخت باعث می شود قطعات غذاپز بسیار مقاوم، ایمن و بادوام باشند. تکنولوژی هاردآنادایز ظروف پخت و پز را در برابر حرارت بالا به ظروف سلامت تبدیل می کند. .فلزی که برای اینکار استفاده میشود الومینیوم با درصد خلوص بالا می باشد.
میتوانید از مایع ظرفشویی و شوینده های مخصوص ظروف و یا حتی پودرهای آنزیم دار برای شستشوی ظروف استفاده کنید. اما از اسپری ها و شوینده های اسیدی به هیچ وجه برای شستشوی قطعات هاردآنادایز غذاپز ناخ استفاده نشود.
دستگیره های تنور از مرغوبترین نوع باکالیت هستند و هر میزان حرارت غیرمستقیم را که تنورتحمل کند دستگیره ها نیز تحمل میکنند. البته توجه کنید، که شعله مستقیما زیر دستگیره ها نباشد. در واقع تنور شما به هر شکلی قرار است داغ شود باید کانون شعله یا حرارت فقط در وسط تنور و داخل دریچه انتقال حرارت باشد. (شعله متوسط اجاق گاز کافیست)
غذاهای فرپز شما به کمک درب مخصوص تنور کاملا مغزپخت میشوند و به وسیله درب تنور از بالا نیز حرارت می بینند. اما، برشته شدن پنیر یا طلایی شدن روی کیک یا مرغ و ماهی کامل فقط یا شعله مستقیم اتش امکان پذیر است.
اگر میزان ابی که برای غذا در نظر میگیرید مناسب و اندازه باشد احتمال سوختن غذای شما خیلی کم است چون انتقال یکسان حرارت به تمام قسمتهای ظرف و میزان شعله مناسب باعث می شود آب غذا دیرتر تمام شود ورنگ و طعم واقعی و طبیعی مواد حفظ شود.