مد و زیبایی

تفاوت کرم پودر و کانسیلر چیست؟

تفاوت کرم پودر و کانسیلر در چیست؟

قبل از شناخت تفاوت کرم پودر و کانسیلر لازم است به ضرورت حضور و استفاده از این محصولات در حین آرایش پی ببرید. هر دوی این ترکیبات برای پوشاندن ایرادات پوستی و تیرگی‌های پوست در قسمت‌های مختلف صورت به کار گرفته می‌شوند. شما با استفاده درست از کانسیلر و کرم پودر بسیاری از مشکلات پوستی را به صورت آنی پوشش دهید. همراه ما باشید تا با تفاوت کرم پودر و کانسیلر آشنا شوید.

کانسیلر چیست و چه کاربردی دارد؟

کانسیلرها در واقع کرم پودر های رنگی و فشرده ای هستند که قبل یا بعد از کرم پودر در نواحی خاصی مثل جای جوش، دور چشم و بر روی لک‌ها استفاده می‌شوند. امروزه کانسیلرهای مایع، نیمه جامد و جامد با میزان پوشانندگی متفاوت وارد بازار شده‌اند.

انواع رنگ کانسیلر و فواید استفاده از آن

امروزه علاوه بر کانسیلرهای سفید، کانسیلر‌هایی با تنالیته رنگ نارنجی، سبز بنفش و زرد نیز در بازارهای داخلی و خارجی به فروش می‌رسند.

کانسیلر زرد

کانسیلر زرد معمولاً برای پوشاندن تیرگی اطراف چشم به کار گرفته می‌شود و قدرت زیادی در برطرف و محو کردن لکه‌های تیره دور چشم دارد. جالب است بدانید که کانسیلر زرد رنگ برای هر نوع تنالیته پوستی مناسب است و توسط بسیاری از برندهای مطرح تولید می‌شوند.

کانسیلر سبز

کانسیلرهای رنگی مخصوصا سبز محبوبیت کمتری در بازار دارند، ولی برای گریم‌های تخصصی و میکاپ‌های سینمایی به کار گرفته می‌شوند. اگر لکه‌های قرمز مادر زادی دارید یا می‌خواهید جوش‌های فعال خود را کاور کنید، بهتر است از کانسیلر سبز برای خنثی کردن طولانی تر قرمزی پوست خود کمک بگیرید.

افرادی که پوست خیلی نازک با مویرگ‌های سطحی دارند، می‌توانند برای پوشاندن محصولات و مشکلات پوستی خود از کانسیلر سبز استفاده کنند.

کانسیلر نارنجی

کانسیلرهای نارنجی رنگ معمولاً برای قسمت‌های خیلی تیره‌تر، مثل دور لب و زیر چشم استفاده می‌شوند. افرادی که پوست سبزه گندمی دارند، بهتر است از کانسیلرهای نارنجی برای پوشاندن مشکلات پوستی خود کمک بگیرند. این کانسیلر برای میکاپ‌های حرفه ای و گریم‌های تخصصی به کار گرفته می‌شود.

کانسیلر بنفش

شاید باعث تعجب شما شود، ولی کانسیلر بنفش نیز یکی از محصولات محبوب در دنیای کانسیلر هاست. این محصول برای افرادی که پوست صورتشان زرد است و لک‌های قدیمی دارند، بسیار مناسب است. شما می‌توانید از کانسیلر بنفش برای محو کردن لک‌های کبودی و جای جوش‌های قدیمی استفاده کنید.

کرم پودر بهتره یا کانسیلر
کرم پودر بهتره یا کانسیلر

انواع مختلف کانسیلرها بر اساس روش استفاده

شاید با شنیدن کلمه کانسیلر، تصویری کلیشه‌ای از محصول آرایشی با بافت مایع و سفید در ذهن شما شکل بگیرد ولی امروزه کانسیلرهای بسیار متنوعی برای انواع پوست و مشکلات پوستی طراحی شده است. از محبوب‌ترین کانسیلرها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کانسیلر مدادی

این کانسیلر برای پوشش جای جوش و لکه‌های کوچک و نقطه‌ای و یک‌نواخت کردن رنگ پوست در اطراف لب و زیر ابرو طراحی شده است. ست‌های مدادی معمولاً حجم معقول و قیمت منطقی دارند و توسط برخی از برندهای محبوب ایرانی و خارجی تولید شده‌اند.

کانسیلر مایع

افرادی که پوست چرب و مستعد جوش دارند بهتر است به سراغ کانسیلرهایی با بافت سبک، و خاصیت آبرسانی بروند. این کانسیلرها برای تمامی افراد مناسب هستند. البته با توجه به مشکلات پوستی، حجم و قطر لک‌ها، میزان خشکی و موارد این چنینی می‌توانید از کانسیلرهای مایع با پوشانندگی و غلظت‌ متفاوت استفاده کنید.

کانسیلر استیکی یا ماتیکی

این کانسیلرها برای اطراف بینی چشم و لب طراحی شده‌اند و پوشش دهی بسیار مناسبی دارند. افرادی که پوست‌های دهیدراته یا بسیار خشک دارند، بهتر است از کانسیلرهای ماتیکی برای پوشانندگی کامل لک‌ و تیرگی کمک بگیرند.

کانسیلر جامد

این کانسیلرها قدرت بسیار زیادی داشته و برای میکاپ‌های حرفه‌ای و گریم‌های تخصصی به کار گرفته می‌شوند. بهتر است برای آرایش روزمره خود از کانسیلر مایع و سبک (متناسب با نوع پوست خود) استفاده کنید.
حال که با انواع مختلف کانسیلر آشنا شدید، بهتر است انواع مختلف کرم پودر را نیز بشناسید تا بهتر تفاوت کرم پودر و کانسیلر را درک کنید.

کرم پودر چیست؟

کرم پودر چیست و چه کاربردی دارد؟ کرم پودر یکی از اصلی‌ترین وسایل آرایشی است که برای پوشش بسیاری از مشکلات و نواقص پوستی به کار گرفته می‌شود.

آرایش بدون کرم پودر برای برخی از افراد بدون معنی است، چرا که انواع مختلف کرم پودر معمولا برای پوشش دادن ناهمواری‌های پوستی و یکسان و یک‌نواخت شدن رنگ پوست به کار گرفته می‌شوند.

کرم‌ پودرها در بسته‌بندی‌های متفاوت عرضه و به صورت پودر، موس مایع و استیکی به فروش می‌رسند، از محبوبترین انواع کرم پودر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کرم پودر مرطوب کننده رنگی

این کرم پودرها با داشتن رنگدانه‌های پوشاننده به ایجاد پوستی صاف و جوان کمک می‌کنند. حضور ترکیبات آب‌رسان و مرطوب کننده در برخی از کرم پودرها می‌تواند به کاهش مشکلات پوستی از جمله دهیدراته بودن پوست کمک کند.

فون مایع

کرم پودرهای مایع استفاده آسانی دارند و پوششی طبیعی و نازک بر روی پوست ایجاد می‌کنند. این کرم‌ها با ترکیبات مختلف برای پوست‌های نرمال، خشک و چرب فرموله می‌شوند. اگر پوست چرب و مستعد جوش دارید، بهتر است از نوع بدون چربی یا همان اویل فری استفاده کنید.

کرم پودر فشرده

کرم پودرهای فشرده بافتی شبیه به پنکیک دارند و به صورت چرب و خشک در بازارهای داخلی و خارجی به فروش می‌رسند. استفاده از این کرم پودرها معمولاً سخت‌تر از کرم پودرهای مایع است. شما باید به کمک یک اسفند یا براش مخصوص کرم پودر فشرده را بر روی نواحی مختلف پوست پخش کنید.

فراموش نکنید که استفاده از کرم پودر فشرده برای آرایش روزمره و گریم‌های معمولی پیشنهاد نمی‌شود. این کرم پودرها پوشانندگی بسیار سنگینی داشته و برای میکاپ آرتیست‌ها و گریمورهای سینما پیشنهاد می‌شوند.

کرم پودر استیکی

این کرم پودرها سنگین‌ترین بافت را در میان انواع کرم پودر دارند و برای پوشش معایب پوستی و سرخی بیش از حد به کار گرفته می‌شوند. برای استفاده از کرم پودر استیکی لازم است مقداری از ترکیب داخل محصول را بر روی پوست گذاشته و به کمک یک اسفنج آن را محو کنید. پوشانندگی قوی این کرم پودر آن را به یکی از محبوب‌ترین لوازم آرایشی در دنیای گریم و میکاپ تبدیل کرده است.

علاوه بر موارد ذکر شده، ترکیبات دیگری از جمله کرم پودر حاوی اس پی اف، کرم پودر ضد جوش، کرم پودر ضد لک و موارد این چنینی نیز در بازارهای داخلی به فروش می‌رسند.

نکته: در نظر داشته باشید که تمامی این کرم پودرها حاوی رنگدانه‌ها و مواد سیلیکونی هستند و جزو لوازم آرایشی شناخته می‌شوند. بنابراین بهتر است از این محصولات توقعاتی به جا داشته باشید و برای پوشانندگی سطحی مشکلات پوستی خود از آن‌ها استفاده کنید.

برای درمان مشکلاتی مثل لک، چروک و جوش بهتر است یک روتین پوستی مقرون به صرفه و در عین حال با کیفیت تهیه کنید تا بتوانید به صورت دائمی، مشکلات پوستی خود را درمان و به زیبایی طبیعی برسید.

تفاوت کرم پودر و کانسیلر
تفاوت کرم پودر و کانسیلر

تفاوت اصلی کرم پودر با کانسیلر

به طور کلی شما می‌توانید کرم پودر و کانسیلر را در تمامی قسمت‌های پوست صورت به کار بگیرید، ولی میکاپ آرتیست های حرفه‌ای از کانسیلرها برای پوشش لکه های زیر چشم، قرمزی پوست و عوارض پوستی دیگر استفاده می‌کنند.

فراموش نکنید که استفاده از کانسیلر با پوشانندگی بالا در تمامی قسمت‌های پوست صورت، کار رایجی نیست، چرا که برای پوشش دهی سایر قسمت‌های پوست در گردن و صورت، از کرم پودر استفاده می‌شود.

تراکم و بافت محصولات

از دیگر تفاوت‌های کرم پودر با کانسیلر می‌توان به تراکم بافت و غلظت رنگدانه‌ها در ساختار این دو محصول اشاره کرد. به طور کلی کانسیلرها حاوی رنگدانه‌ها و ترکیبات متراکم‌تری هستند و در غلظت بالاتری ارائه می‌شوند.

این محصولات برای پوشش دهی حداکثری طراحی شده‌اند و می‌توانند لایه‌ای متراکم بر روی سطح پوست صاف شما ایجاد کنند. فراموش نکنید که کرم پودرهای بسیار پوشاننده مخصوص گریم نیز امروزه در بازار وجود دارند و شما می‌توانید برای دریافت پوشش‌دهی حداکثری، از این کرم پودرها استفاده کنید.

تنوع پیگمنت‌های رنگی در لوازم آرایشی

یکی دیگر از مهم‌ترین فرق‌های کرم پودر و کانسیلر، وسعت رنگی ارائه شده در بازار است. کانسیلرها به لحاظ رنگ، در طیف وسیع‌تری عرضه شده‌اند، در حالتی که کرم پودرها معمولاً در تنالیته‌های روشن، بژ، نچرال و برنز ارائه می‌شوند. در حالتی که کانسیلرها در تنالیته‌های رنگی بنفش، سفید، سبز، نارنجی و زرد مشاهده می‌شوند. با این توضیحات شما میتوانید برای پوشش عارضه‌های پوستی مختلف از کانسیلرهای متفاوتی برای مشکلات پوستی خود کمک بگیرید.

روش و ترتیب استفاده از کانسیلر و کرم پودر

از دیگر تفاوت‌های کانسیلر و کرم پودر می‌توان به نحوه استفاده از این محصولات اشاره کرد. امروزه کرم‌ پودرهای پوشاننده و غلیظ به صورت ایربراش یا اسپری تولید می‌شوندو برخی از کرم پودرها نیز با براش‌های خاص سیلیکونی یا انگشت مصرف می‌شوند. برای پخش و محو کردن کانسیلر نیز میتوان از بیوتی بلندر و براش‌های مخصوص کمک گرفت. شما هم با توجه به محصول خریداری شده و قدرت پوشانندگی که از آن انتظار دارید، از انگشت، براش یا لوازم مخصوص پخش کردن کانسیلر برای پوشاندن جوش و دیگر عارضه‌های پوستی کمک بگیرید.

ترتیب استفاده از کرم پودر و کانسیلر

به طور کلی هیچ محدودیتی در دنیای آرایشی وجود ندارد، چرا که محصولات متنوع به صورت مایع، جامد و پودری در دنیای کانسیلر، و کرم پودر حضور دارند. با این حال بهتر است به ترتیب توصیه شده از محصولات آرایشی استفاده کنید تا بهترین نتیجه با پوشانندگی را برای رسیدن به ظاهری مات و نشرال دریافت کنید:

  • صورت خود را بشویید و به کمک حوله یا دستمال تمیز خشک کنید.
  • کمی کرم مرطوب کننده یا سرم آب‌رسان بر روی پوست بزنید و چند دقیقه صبر کنید تا ترکیبات جاذبه الرطوبت وارد بافت اپیدرمی شوند.
  • سپس از پرایمر یا زیرساز آرایشی برای ایجاد بافتی مات و نچرال کمک بگیرید. حذف پرایمر در پوست‌های چرب باعث باز شدن منافذ و غیر یکنواخت به نظر رسیدن میکاپ می‌شود.
  • کرم پودر را با براش یا نوک انگشت بر روی پوست صورت زده و کمی صبر کنید.
  • از کانسیلر برای پوشاندن بیشتر جای لک جوش و تیرگی دور چشم استفاده کنید شما می‌توانید کانسیلر را بر روی کرم پودر اعمال کنید.
  • برای فینیشینگ مقداری پودر فیکس یا اسپری فیکساتور مات کننده برای ایجاد لایه نهایی کمک بگیرید.
نتیجه گیری

امروزه محصولات بسیار متنوعی با نام کانسیلر و کرم پودر در بازارهای داخلی و خارجی به چشم می‌خورند. به طور کلی اگر بخواهیم تفاوت کرم پودر و کانسیلر را مطرح کنیم، باید به میزان پوشانندگی کرم در نواحی مورد مصرف اشاره کنیم.

کانسیلرها معمولا برای پوشش مشکلاتی همچون لک، تیرگی و جای جوش به کار گرفته می‌شوند و استفاده از آن‌ها در نواحی اطراف چشم و دور لب بسیار شایع است، در حالتی که کرم پودرها در تمامی قسمت‌های صورت استفاده شده و با توجه به توقع افراد از پوشش آرایشی، در غلظت‌های متنوعی از بسیار نازک تا متراکم تولید و مصرف می‌شوند. با توجه به توان خرید (بودجه مالی) و مشکلات پوستی‌تان می‌توانید از یک یا هر دو این محصولات در میکاپ‌های روزانه و حرفه‌ای استفاده کنید.

کیانا کیانبخت

🚺 سلام. من کیانا کیان‌بخت هستم. یک بیوتی تراپیست حرفه‌ای و کاربلد که سال 1400 از دانشکده صنایع غذایی (علوم پزشکی شهید بهشتی) فارق التحصیل شده شاید براتون عجیب باشه ولی نویسندگی در موضوعات مربوط به خوراکی‌ها و محصولات آرایشی و مراقبت از پوست یکی از اصلی‌ترین سرگرمی‌های منه🍭😍 امیدوارم از مطالعه تجربه‌ها و اطلاعاتی که در اختیارتون میزارم لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا